Veliko interesovanje za Trebinje, Višegrad i banjeVeliko interesovanje za Trebinje, Višegrad i banje

Foto: Internet


U TORS-u očekuju da bi, prema broju dolazaka i noćenja turista, ova godina mogla da premaši do sada rekordnu 2019.

– Prema informacijama iz lokalnih turističkih organizacija početak godine, a posebno proljetna sezona bili su veoma dobri, tako da s pravom možemo očekivati da ova godina, prema broju dolazaka i noćenja turista, premaši do sada rekordnu 2019. godinu – istakli su za Srnu iz TORS-a.

Turistički vaučer, čija je vrijednost 100 KM može se koristiti do 30. oktobra za plaćanje usluga smještaja – noćenje sa doručkom.

Korisnik vaučera može da bude svaki punoljetni građanin Republike Srpske i građanin sa prebivalištem u Brčkom, a moguće ga je iskoristiti isključivo van mjesta prebivališta korisnika, i to samo lice na čije ime glasi.

Iz TORS-a su istakli da jedan korisnik može iskoristiti turistički vaučer za plaćanje troškova usluge smještaja u minimalnom trajanju od dva noćenja zaredom.

– Dva korisnika mogu iskoristiti turističke vaučere za plaćanje troškova usluge smještaja u minimalnom trajanju od tri noćenja zaredom. Vaučer se može iskoristiti za plaćanje troškova u minimalnom trajanju od četiri noćenja zaredom u više ugostiteljskih objekata za smještaj u korist tri korisnika vaučera, ako se turistički aranžman realizuje posredstvom turističke agencije – dodali su iz TORS-a.

Građanima koji žele iskoristiti vaučer dovoljno je da direktno kontaktiraju smještajne objekte ili agenciju, provjere da li se nalaze u sistemu i rezervišu smještaj, uz napomenu da žele iskoristiti vaučer. Ostatak prijave je na zaposlenima u smještajnim objektima i agencijama.

Iz TORS-a su naveli da će na sajtu /www.evaucer.vladars.net/ biti dostupne sve informacije o objektima u kojima je moguće iskoristiti vaučer, turističkim agencijama preko kojih će se ova usluga moći realizovati, kao i o načinu apliciranja za vaučere.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga