U Baru najjeftinije, u Kotoru najskuplje: Evo koliko ćete platiti smještaj u Crnoj Gori
Cijene hotelskog smještaja za noćenje s doručkom, u zavisnosti od kategorije, u glavnoj ljetnjoj turističkoj sezoni kreću se već od 20 evra u Baru i Ulcinju, 22 u Herceg Novom, 30 u Tivtu i Budvi, do 50 u Kotoru, navode iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

Takođe, napominju da je, pored velike ponude hotelskog smještaja, turistima na raspolaganju i kvalitetan privatni smještaj kategorizovan u skladu sa propisanim standardima, gdje se cijene u zavisnosti od destinacije i kategorije objekta kreću od osam evra u Herceg Novom, 10 evra u Baru, Ulcinju, Tivtu i Budvi, do 20 evra u Kotoru.

Dodaju da su cijene plažnog mobilijara pristupačne i da se komplet od dvije ležaljke i suncobran mogu naći po cijeni od osam evra u Baru, 10 evra u Herceg Novom, Kotoru, Budvi i Ulcinju i 15 evra u Tivtu.

Kada je riječ o cijenama gradskog prijevoza i taksija, minimalna cijena vožnje iznosi 50 centi u Baru i Budvi, dok u ostalim opštinama na primorju iznosi jedan evro.

Cijene parkinga kreću se od 40 centi po satu u Ulcinju, do 80 centi u Kotoru. Za istu uslugu u Tivtu je potrebno izdvojiti 50 centi, u Baru i Budvi 60, a u Herceg Novom 70 centi.

Cijene u restoranima su, takođe, pristupačne i za mnoge prihvatljive, pa tako četvoročlana porodica u Baru, Herceg Novom, Ulcinju, Tivtu i Kotoru može da ruča za 16 evra.

Cijene kafe kreću se od 90 centi u Ulcinju, do 1,20 evra u Herceg Novom.

Smještajni kapaciteti u Crnoj Gori se iz godine u godinu unapređuju, a cijene su pristupačne i odgovaraju različitim plantažnim mogućnostima, navode iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, prenosi B92.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga