Popunjeni smještajni kapaciteti u TrebinjuPopunjeni smještajni kapaciteti u Trebinju

Trebinje-Foto:Jadran Trebinje/Aleksandar Milićević


Za praznike će naš grad posjetiti i organizovane turističke ture iz Zapadne Evrope i skandinavskih zemalja.

-Radujemo se velikom broju gostiju za praznike. Ovo je potvrda da je Trebinje i dalje zanimljiva turistička destinacija, kao što je to i godinama unazad. Tradicionalno, za prvomajske praznike nam najviše gostiju dolazi iz Srbije, Crne Gore i BiH, ali imamo turiste i iz Evrope i svijeta. Posebno nas raduju gosti iz Zapadne Evrope i skandinavskih zemalja koji će u grupnim turističkim turama obilaziti naš grad -pojašnjava Putica.

Napominje da je u toku priprema ljetne turističke kampanje.

-Zvanično otvaranje ljetne turističke sezone u Trebinju planiramo za 21. maj, kada ćemo u Dučićevoj ulici organizovati koncert, uz nastup KUD Alat i mališana iz vrtića, a svečanosti će prisustvovati predstavnici turističkih organizacija iz Srbije i Crne Gore sa kojima sarađujemo. Biće to pravi spektakl, za sve generacije, pozivamo naše sugrađane da nam se pridruže -navodi Putica.

Direktor trebinjske Turističke organizacije ističe da će do kraja godine biti upriličene brojne aktivnosti i zanimljivi sadržaji kojima će naš grad privući brojne goste iz Evrope i svijeta. Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga