Skip to main content

Novakovi advokati već uložili žalbu
Iako je najbolji teniser svijeta u ponedeljak uspio da pobijedi sud u Australiji, ministar za imigracije Aleks Houk je donio rešenje za ukidanje istog. Međutim, i uz odluku o deportaciji mogao da odigra turnir, jer bi imao pravo na žalbu!

Sada je stigla nova informacija da odbrana srpskog tenisera razmatra sve pravne mogućnosti i iznosi odbranu. Advokati žele pojednostavljeno suđenje sa skraćenim vremenom za pismene podneske i dokaze.

Đokovićevi advokati su predali dokumenta u 18 časova i tri minuta, nekoliko trenutaka poslije odluke Houka da ukine vizu Novaka.

Tačnije, da se suđenje završi do nedelje, javlja “The Age”. To je tačno dan prije početka Australijan opena, a što bi znači da se agonija nastavlja!

Obrisan sa liste za trening – to je bio znak

Prema pisanju njemačkih medija Novak je prekinuo trening posle samo pola sata na Rod Lejver areni i to nakon što mu je njegov kondicioni trener Paniki nešto pokazao na svom telefonu.

Sada je “The Age” objavio nešto što je ponovo šokiralo mnoge – ime Novaka Đokovića je skinuto sa liste za popodnevni trening u Melburnu!

Australijski list, koji se do sada pokazao najrelevantnije, nije otkrio šta je razlog ovog poteza organizatora, ali napominju da postoji mogućnost i da je najbolji na svijetu trenirao “iza zatvorenih vrata”, jer u to vrijeme nije bilo prenosa za medije sa centralnog terena, već na ekranu nije bilo ničega.

Podsetimo, treninzi su otvoreni za medije u prvih 15 minuta, kada svi žele da uslikaju, snime ili popričaju sa teniserima, ali ovoga puta Novak Đoković nije bio na terenu. A možda je i trenirao.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci