Skip to main content

Najmlađi Trebinjci zainteresovani za „Školu sporta“
Iako Škola sporta uglavnom okuplja djecu uzrasta od šest do 10 godina, u SD „Leotar“ kažu da su i u ovoj godini radili sa djecom predškolskog uzrasta iz pet trebinjskih vrtića.

– Treninzi za predškolce održavali su se bar jednom sedmično, zavisno od raspoloživosti termina u sali. Ni ove godine, kao ni prethodne, nismo bili u mogućnosti da koristimo školske sale, tako da su se svi treninzi odvijali u sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“ – kaže Velibor Brnjoš, generalni sekretar SD „Leotar“, nakon održanog završnog treninga u ovoj godini.

Brnjoš kaže da su svi treninzi protekli u kvalitetnom radu sa trenerima. Djeca su prošla i raznovrsna testiranja kroz motoričke i druge vježbe, a sve pod nadzorom fizioterapeuta.

S obzirom na to da je zainteresovanost mališana za Školu sporta bila izuizetno velika, Brnjoš kaže da su se treninzi održavali u grupama u odvojenim terminima, poštujući sve preporučene mjere.

–  Mi smo se i ove godine potrudili da ih obradujemo Deda Mrazom i dodjelom novogodišnjih paketića. Svima im želimo srećne praznike, a sa radom nastavljamo krajem januara – kaže Brnjoš.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci