Skip to main content

Marko Raičević: Spremni smo za još jednu pobjedu
Nakon fantastične utakmice protiv ekipe  iz Zenice pred košarkašima “Leotara” je, na papiru, nešto lakši zadatak. Osvrćući se na gostovanje „Čeliku“, Raičević kaže da im je ova pobjeda dala jak motiv za nastavak takmičenja.

– U  prošlom kolu uspjeli smo da dođemo do važne  pobjede  na gostujućem terenu protiv „Čelika“.  Odigrali smo jednu dobru utakmicu, gde smo kontrolisali cijeli meč, uspjeli da zaustavimo njihove najbolje igrače i na kraju upisali važnu pobjedu- kazao je Raičevic.

Popularni „Studenti“ imaju velike finansijske probleme, ali imajući u vidu  slavnu i bogatu istoriju ovog kluba, kao i mnogo neizvjesnih završnica u duelima ove dvije ekipe, puleni Marka Ičelića sa velikim respektom izlaze na teren.

-Pored svih problema koje ima KK “ Bosna Royal” mislim da će igrači  doći  maksimalno motivisani da odigraju što bolji meč. Očekuje nas sigurno dobra utakmica –  priča dugogodišnji plej ‘Leotara’.

-Atmosfera u klubu i među igračima je odlična – dodaje Raičević – Igramo na našem terenu, moramo odigrati pametno i agresivno u oba pravca i siguran sam da ćemo, sa dobrom energijom,  doći do još jedne pobjede. –

Utakmica 8. kola igra u SD “Miloš Mrdić”  u subotu, sa početkom u  20h.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare