Skip to main content

KK „Leotar“: Večeras očekujemo veliku podršku publike
-Važna pobjeda u Širokom Brijegu može da bude „mač sa dvije oštrice“, mi znamo gdje smo trenutno i šta pokušavamo da uradimo. Normalno da je utakmica živa stvar i da nikada ne možemo predvidjeti kako će se ko osjećati i koliko će ko moći da da, ali pokušaćemo da izvučemo maksimum i to očekujemo večeras – kaže trener trebinjske ekipe, Marko Ičelić.

U utakmici protiv Širokobriježana fatastičnu rolu pružio je Božo Đurasović, najefikasniji igrač „Leotara“ u dosadašnjem toku takmičenja. Ovom pobjednom Trebinjci su sebi postavili visoke ciljeve.

-Zaslužili smo pobjedu u Širokom, trudili smo se i uložili maksimalan napor. Osjetili smo da smo u dobrom ritmu i da je trenutak da napravimo brejk koji se zaista i desio, hvala Bogu na tome. Sa skraćenom rotacijom uspjeli smo da pariramo cijelo vrijeme i većinu utakmice imali predost što je na kraju nagrađeno. Ovom utakmicom smo postavili visok cilj i sebi i drugima i to sada treba održati –priča Đurasović.

KK „Leotar“ je, , nakon povrede Stevana Krtinića čiji  oporavak još uvijek traje, oslabljen na poziciji organizatora igre. Trener Ičelić vjeruje u ostatak ekipe i nada se pobjedi u prvom meču u 2022. godini.
trening

-Bratunac je dosta nezgodna ekipa, jako su motivisani da dostignu vrh ove sezone, to su i najavili u izjavama. Ekipa od tri Amerkanca i tri Srbina, sa  šest  sedam igrača u rotaciji koji imaju odličan kvalitet i uvijek izvlače maksimum. Mi ćemo pokušati da uradimo najbolji posao i da večeras dođemo do pobjede –zaključuje Ičelić.

„Leotar“,  s obzirom da igra na domaćem terenu, očekuje veliki doprinos „šestog igrača“.

-Večeras igramo na svom terenu, očekujemo veliku podršku publike. Ovom prilikom pozivam sve ljubitelje košarke da dođu da nas podrže, jer zaista igramo dobro i dajemo posledenje atome snage za Leotar, to je motiv više da dođu da nas podrže i da navijaju –      kaže Dejan Šakotić.

Utakmica u sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“ igra se večera sa početkom u 19h, a ulaz je besplatan.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare