Kajak Kanu Klub Trebišnica nastavio da niže sjajne rezultate- Srebro iz Šamca za KKRK”Trebišnjica”Kajak Kanu Klub Trebišnica nastavio da niže sjajne rezultate- Srebro iz Šamca za KKRK”Trebišnjica”

Kajakaši sa Trebišnjice nastupili su sa 21 takmičarem u svim kategorijama od škole kajaka do seniora. U ukupnom plasmanu osvojili su drugo mjesto te popravili dosadašnji rezultat na tabeli i dokazali da su među najjačim klubovima u regionu.

Sjajni Trebinjci u pojedinačnim kategorijama ovojili su 21 medalju i to 11 zlatnih, 8 srebrenih i 3 bronzane.
Dokazali su da, ne samo da su ukras naše predivne Trebišnjice, već i da su ozbiljni sportisti pred kojima tek predstoje još bolji rezultati.
Ovo takmičenje je ujedno bila i priprema za Državno prvenstvo u kajaku i kanuu na mirnim vodama, gdje će ekipa sa Trebišnjice biti domaćin takmičenja 20. avgusta  kao i favorit za osvajanje ovog prvenstva.

Nadamo se da će Kajak kanu klub Trebišnjica ponjeti titulu prvaka Bosne I Hercegovine. Iz KKK „Trebišnjica“ pozivaju sugrađane da dođu na obale Trebišnjice i navijaju za ovaj klub i na taj način pomognu da se okite sa što više medaljaKomentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga