Dubrovčanin pobjednik biciklističke trke „Lake tour 2022“ u Bileći (FOTO)Dubrovčanin pobjednik biciklističke trke „Lake tour 2022“ u Bileći (FOTO)

Foto: Radio Bileća


Na maloj stazi u muškoj konkurenciji najbolji je bio Blagoje Rosandić iz BK ,,Leotar“, a u ženskoj konkurenciji pobjedu je odnijela Maja Subotić iz BK ,,Challange“.

Trka je okupila bicikliste iz BiH i regiona, a učestvovalo je 36 takmičara.

Direktor Turističke organizacije opštine Bileća Кristina Bajčetić istakla je da je ova sportska manifestacija jedan od načina da se predstave prirodne ljepote Bileće i njenih kulturno-istorijskih znamenitosti.

-Ovo je sa turističkog aspekta veoma značajno, jer će takmičari iz drugih gradova upoznati Bileću i prenijeti drugima svoje utiske. Nagradni fond je 1.100 КM, a organizovali smo i tombolu za naše najmlađe. Dječak koji je imao najviše sreće osvojio je bicikl i nadamo se da će i on jednoga dana biti učesnik ove trke – rekla je Bajčetić.

Načelnik Bileće Veselin Vujović izrazio je nadu da će ovo takmičenje postati tradicionalno i da će iz godine u godinu okupljati veći broj učesnika.

Biciklističku trku ,,Lake tour 2022″ organizovao je Biciklistički klub ,,Hercegovac“ uz podršku Udruženja građana,, Eho“, Opštine Bileća i Turističke organizacije opštine Bileća.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga