Crna Gora poslije peteraca bolja od SrbijeCrna Gora poslije peteraca bolja od Srbije

Foto: Radio Trebinje/P.Mucović


Ljubitelji vaterpola u Trebinju imali su priliku da gledaju sjajan meč, veliku borbu, neizvjesnu završnicu i penal rulet, u kojem je više koncentracije i sreće imala selekcija Crne Gore.

Vaterpolisti Crne Gore i Srbije, koje su drastično podmladile selekcije u proteklom periodu, nastavljaju da se spremaju za Evropsko prvenstvo, koje krajem avgusta počinje u Splitu.

Izabranici Vladimira Gojkovića i Dejana Savića nastaviće zajednički da treniraju u Trebinju, a zatim Srbija putuje na turnir u Italiji, dok će Crna Gora učestvovati na turniru u Njemačkoj.

– Lijep ambijent i trening utakmica koja nam je poslužila u ovim pripremama za Evropsko prvenstvo. Bilo je dobrih poteza i publika je uživala – naveo je Vladimir Gojković.

– Teške su utakmice u pripremnom periodu. Uvijek nam malo fali te agresivnosti i želje da se više damo. Uslovi su fenomenalni za pripreme u Trebinju i nadam se da ćemo biti spremni do Evropskog prvenstva –  istakao je Vladimir Marković, pomoćnik selektora Dejana Savića.

Primarni cilj reprezentacija je plasman u četvrtfinale, a san pobjedničko postolje na Evropskom prvenstvu, koje se održava od 27. avgusta do 10. septembra u Splitu.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga