Bilećanka Mina Vujović nova članica turskog prvaka „Vakifbanka“
Mina je učenica  sedmog razreda OŠ „Petar II Petrović Njegoš“ u Bileći, a sportske gene naslijedila je od oca Marka, koji je nekadašnji prvotimac KK „Hercegovac“, piše portal „Bileća vijesti onlajn“.

– Na poziv trenera Ivana Maljevića sam prešla u ŽOK „Gacko“, gdje mi je bila prva registracija, a prije toga sam trenirala u „Hercegovcu“. Kasnije je uslijedio poziv od „Vakifbanka“ da dođem na probu u Istanbul. Tamo sam bila pet dana sa svojim trenerom. Ispunila sam njihova očekivanja i danas sam dobila vijest da sam prošla selekciju, te stoga u srijedu odlazim u Tursku i potpusujem ugovor – rekla je Mina i dodala da potpisivanje ovog ugovora za nju predstavlja veliko zadovoljstvo i sreću, jer očekuje da će u Turskoj napredovati u svakom smislu.

„Vakifbank“ jedan je od najtrofejnijih svjetskih ženskih odbojkaških klubova, te klub koji je može pohvaliti jednim od najboljih trenera na svijetu, Đovanijem Gvidetijem.

Pored Tijane Bošković, Dajane Bošković, Jovane Biberdžić, Tamare Vitković, Milice Ivković i drugih odbojkašica iz Bileće, koje već dominiraju širom regije i Evrope, Mina Vujović još je jedna uspješna i talentovana nada ovog sporta, kojoj se, po svemu sudeći, smiješi zavidna i uspješna karijera. Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga