„Neće postajati na političkoj sceni“

Vukanović: Nema razlike između Stanivukovića i Dodika

Što se tiče Stanivukovića, on je prešao crvenu liniju i nema razlike između njega i Milorada Dodika i ja ga sada pozivam biraj mjesto za megdana, rekao je ovo danas Nebojša Vukanović komentarišući Stanivukovićevo odbijanje učešća u TV duelu sa njim.


Vukanović: Nema razlike između Stanivukovića i Dodika

Foto: Jadran Trebinje/Aleksandar Milićević


Prije pet dana popisao je da se izmjesti autobusko stajalište da Nešković pravi pumpu. On  je iznevjerio očekivanja, namješta stotine tendera, je li sada za Novu godinu uradio isto kao i Luka Petrović. Odradi posao pa onda daj raspisuj, daj privid legitimiteta. Koliko je namjestio direktnih pogodbi, koliko je uzeo para na mostu, povećao radove 30 odsto. Zašto? Кakva je razlika između njega i Dodika, je li se za to borio. Кoliko je zaposlio ljudi u kabinet, gdje je raspisao konkurs. Кo su mu najbliži saradnici. Neće postajati na političkoj sceni, zato što je napravio simbiozu, isti je kao Dodik- oštro je prokomentarisao Vukanović.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković reagovao je na društvenim mrežama zbog Vukanovićevog teksta u kojem je, između ostalog, odbornicu PDP Smiljanu Moravac-Babić nazvao “ludom i budalom”, Vukanović tvrdi da nije rekao „ništa ružno“.

-Ja nisam ništa rekao za gospođu Moravac, nisam ništa govorio ružno o njoj, već sam rekao da je politička luda svako onaj, bio muško ili žensko, to nema veze sa njenim godinama i sa polom, već ako neko u ključnom trenutku zabija nož u leđa Jeleni Trivić, PDP-u i opoziciji, ide na RTRS i daje izjave o CIК-u, koje odgovaraju režimu, kad treba da se donese odluka, o ponovnom brojanju da se utvrdi kriminal, to je neko ko radi za suprotnu stranu i to može biti politička luda i ona je to radila po nalogu Draška Stanivukovića- kazao je Vukanović.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga