Skip to main content

Putinova godišnja konferencija, novinare dezinfikuju česticama srebraPutinova godišnja konferencija, novinare dezinfikuju česticama srebra

Vladimir Putin-Foto: Tanjug


„Pripremajući se za konferenciju za novinare, naši stručnjaci su posebno posvetili pažnju sanitarnim zahtjevima“, izjavila je Krilova za TV kanal „Rusija-24“.

Prema njenim riječima, na mjestu održavanja događaja je postavljen jedinstven uređaj „koji će prskati srebrne čestice na sve novinare koji stižu na konferenciju za novinare“.

„To je potpuno bezbjedno i rekla bih da je čak i dobro za vaše zdravlje“, istakla je Krilova.

Pored toga, sve stolice su postavljene na udaljenosti od jedan i po metar, a svi novinari će na ulazu dobiti maske za lice.

Postavljena su i sredstva za dezinfekciju ruku.

Za razliku od prethodne godine, obraćanje neće biti u online formatu, već će novinari Putinu moći direktno da postavljaju pitanja.

U izložbeno-trgovačkom centru Manjež, gdje se održava konferencija, okupiće se ukupno 500 novinara.

Ruski predsjednik će se, na današnjoj konferenciji, tradicionalno zadržati na svim pitanjima koja izazivaju zabrinutost kod ruskih građana, a razgovor sa novinarima će vjerovatno biti usredsređen na vitalne društvene probleme, poput pandemije kovida-19, glavne infrastrukturne projekte i međunarodne politike, piše ruski list „Izvijestija“.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci