Saopštenje DNS-a

Orašanin: Glas za DNS je glas da ekonomiju i ljude stavimo na prvo mjesto, a politikantstvo ostavimo po strani

“Želim državu u kojoj će svaka djevojčica znati da može da bude i majka i preduzetnica i da u tome neće biti sama. Glas za DNS je glas za svaku ženu u Republici Srpskoj, glas za podršku, obrazovanje i mogućnosti”, rekla je Jelena Orašanin kandidat DNS-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske u izbornoj jedinici.


Orašanin: Glas za DNS je glas da ekonomiju i ljude stavimo na prvo mjesto, a politikantstvo ostavimo po strani

Foto: DNS


Orašanin je u razgovoru sa građanima Banjaluke istakla da je ubijanje nade i vjere u bolje najgora posljedica loše politike podjela i svađa koju gledamo prethodnih godina i da DNS ima plan koji će ljudima pokazati da je Republika Srpska uz njih i uz njihovu djecu.

“Republika Srpska može i mora bolje ali je nužno da ekonomiju i ljude napokon stavimo na prvo mjesto, a politikantstvo i podjele ostavimo po strani. Plan DNS je da   majke sa četvoro i više djece imaju nacionalne plate, da se izdvoji 100 miliona KM za podršku pokretanju biznisa, naročito ženskog, da se izgradi 1000 stanova za mlade bračne parove i da ljudi znaju da mogu da se oslone na svoje institucije, da znaju da nisu sami”, navela je Orašanin.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga