Centrale tribinje tri politička subjekta su dogovorene u izbornim jedinicama

Nezvan gost: Zašto Vukanovića nema na tribinama SDS-a i PDP-a?

Nakon velikog političkog mitinga SDS-a i PDP-a u Gacku nije moglo ostati neprimijećeno odsustvo Nebojše Vukanovića, nosioca Liste za pravdu i red za Narodnu skupštinu Republike Srpske.


Nezvan gost: Zašto Vukanovića nema na tribinama SDS-a i PDP-a?

Foto: Aleksandar Milićević


I sam Vukanović priznao je da svakodnevno dobija pitanja od ljudi iz Hercegovine zašto ga nema na tribinama opozicije koje organizuju PDP i SDS.

– Na svaki poziv se naravno odazovem, jedini je došao od načelnika Berkovića Nenada Abramovića, hvala mu na tome, i zato sam bio samo u Berkovićima na tribinama opozicije u Hercegovini. Sinoć su SDS i PDP organizovali veliku zajedničku tribinu u Sportskoj dvorani u Gacku, a prethodno je u 18 časova bila tribina u Foči, i drago mi je da su bile dobro posjećene i organizovane. Prije par dana je bila tribina u Nevesinju pa u Sportskoj dvorani u Bileći, gdje su se predstavili lokalni kandidati za poslanike SDS-a i PDP-a, kao i Ljubinju, Višegradu i drugim mjestima u Izbornoj jedinici 9, na kojima nisam bio jer nisam bio pozvan, a znamo da nezvanim gostima mjesta nema- napisao je Vukanović na svom blogu.

Vukanović se zahvalio Mirku Šaroviću, koji ga je, kako kaže, jedini spomenuo na skupu u Gacku.

Nosilac liste SDS-a za NSRS, Vukota Govedarica nije želio da komentariše ovu izjavu, objasnivši da su centralne tribine tri politička subjekta dogovorena u Izbornim jedinicama Trebinje, Zvornik, Sarajevo, Bijeljina, Prijedor, Doboj, a što se tiče lokalnih skupova zavise od potrebe.

-Za mene su to trivijalne stvari, najvažnije je da pobijedi Jelena Trivić i da pobijedimo ovu vlast, da donesemo promjene nabolje- kazao je Govedarica za „Jadran Trebinje!.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga