Saopštenje DNS-a

Nešić: Treći put DNS-a je put u Otvoreni Balkan, saradnju sa Srbijom i jačanje Srpske

„Bratunac dobro zna šta znači poštovati tuđe i ne dati na svoje, ali je ljudima dosta toga da svi trguju i sa njihovom prošlošću i sa budućnošću. Zato je Treći put put nacionalno racionalne politike, put u Otvoreni Balkan, saradnju sa Srbijom i jačanje Srpske“, rekao je kandidat DNS-a za člana Predsjedništva BiH, Nenad Nešić u Bratuncu.


Nešić: Treći put DNS-a je put u Otvoreni Balkan, saradnju sa Srbijom i jačanje Srpske

Foto: DNS


Nešić je posjetio Bratunac zajedno sa kandidatom za predsjednika Republike Srpske, Radislavom Jovičićem i u razgovoru sa građanima istakao da će u Predsjedništvu BiH uvijek birati saradnju po pitanju ekonomije i čvrst stav po pitanju interesa Republike Srpske, te da je za takvu politiku potrebno i što više poslanika DNS-a u Narodnoj skupštini.

Radislav Jovičić, kandidat DNS-a za predsjednika Republike Srpske rekao je da mora i može da se ostvari godišnji rast od 5% i da DNS ima plan za to.

„Dometi ove vlasti su to što proglase neku opštinu nerazvijenom pa onda iz republičkog budžeta krpe lokalne budžetske rupe. Umjesto stalnog presipanja iz šupljeg u prazno i krpljenja budžeta DNS ima plan ravnomjernog razvoja i ulaganja u one grane privrede u kojima smo konkurentni. To znači 100 miliona КM za subvencionisanje kredita za pokretanje biznisa i tri godine oslobađanja od poreza onih privrednika koji zaposle 30 novih radnika. Ljudi, naša Republika je bogata i dobrim domaćinima i prirodom samo je potrebna volja i plan, i da se napokon stavi opšti interes iznad stranačkog što DNS i radi.“, naglasio je Jovičić.

Galerija slikaKomentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga