politika

Nešić razgovarao sa Prijedorčanima „Ova regija će biti motor razvoja, a ne poligon za odlazak mladih“ (FOTO)

Prijedorska regija mora biti motor razvoja Srpske, a ne poligon za odlazak mladih. Prostor na kom imamo Kozaru, Sanu i Unu, šume i rudna bogatstva sigurno može bolje, rekao je kandidat za člana Predsjedništva BiH i predsjednik DNS, Nenad Nešić u razgovoru sa građanima Prijedora.


Nešić razgovarao sa Prijedorčanima „Ova regija će biti motor razvoja, a ne poligon za odlazak mladih“ (FOTO)

Nešić je istakao da je preduslov razvoja da se zaustavi rasprodaja resursa, da se spriječi namjera Hrvatske da odlaže nuklearni otpad na Trgovskoj gori, kraj Une i Novog Grada, i da se promjene prioriteti i način ulaganja.

– Kao srpski član Predsjedništva BiH umjesto noćnih druženja sa hrvatskim predsjednikom baviću se pravnim i političkim mehanizmima da spriječim odlaganje nuklearnog otpada kraj Une čime će Hrvatska ugroziti čitav ovaj kraj – poručio je predsjednik DNS.

Nešić je Prijedorčanima predstavio realan i ostvariv plan DNS za ekonomski oporavak.

– Umjesto trošenja energije na prepucavanja i svađe, trošićemo je na razvoj i nova radna mjesta. Svaki privrednik koji zaposli 30 novih radnika biće oslobođen poreza na tri godine, kao i samostalni preduzetnici i privrednici ispod 35 godina koji su  ispodprosječnih primanja. Sa godišnjim rastom od pet procenata i pametnim ulaganjem obezbijedićemo i 10.000 novih radnih mjesta. To su teme koje nas zanimaju. To je Treći put DNS – istakao je kandidat za člana Predsjedništva BiH, Nenad Nešić.

Galerija slikaKomentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga