Nešić: Imam dogovor sa Draganom Mektićem da nastavimo zajedničko djelovanje (VIDEO)Nešić: Imam dogovor sa Draganom Mektićem da nastavimo zajedničko djelovanje (VIDEO)

Foto: Internet


Prema njegovim riječima, sa Mektićem ima dogovor da nastave zajedničko djelovanje.

 Treći put koji radi na slozi srpskog naroda, na sabornosti, na rješenjima koji život običnog građanina i mogu da potvrdim da sa Draganom Mektićem imam dogovor da nastavimo zajedničko djelovanje u budućnosti, a u toku sljedeće sedmice ćemo održati pres konferenciju, gdje ćemo odgovoriti na sva otvorena pitanja, što se tiče političke situacije u RS i na nivou BiH“, rekao je Nešić. SDS više nije stranka kakva je bila, i njom vladaju tajkuni, kategoričan je Nešić.

„Mogu da izrazim žaljenje onim što je saopštio gospodin Mektić, a to je ono što zna naš narod, da SDS-om vladaju tajkuni, da u SDS-u vladaju lični interesi, iznad interesa partije, a pogotovo Republike Srpske. Žao mi je jer je SDS bio politička partija koja je nastala kao izraz volje srpskog naroda; nažalost, ta politička partija je danas prepuštena tajkunima“.Mektić je na svom tviter nalogu poručio da je najveći dio svog života posvetio SDS-u i da je sad uvidio da je to promašen put posvećen interesima određenih kriminalizovanih pojedinaca i da od sada traži treći put.

Prvi čovjek SDS-a Mirko Šarović još uvijek se nije oglasio, kao ni Dragan Mektić.

Nezvanično saznajemo da postoji još istraknutih članova opozicionih partija koji bi u skorije vrijeme svoje političko djelovanje mogli da nastave u DNS-u.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga