Skip to main content
saopštenje za javnost

Nešić: Glas za DNS je glas za prosječnu penziju od 1000 КM

„Pravednost društva ogleda se u odnosu prema najstarijim građanima, onima koji su svoj život utkali u njegove temelje i koji zaslužuju da žive spokojno i dostojanstveno,“ istakao je Nenad Nešić, kandidat DNS-a za člana Predsjedništva BiH.


Nešić: Glas za DNS je glas za prosječnu penziju od 1000 КM

-Nije dovoljno da naši penzioneri imaju bolji život, jer malo bolje od ovoga danas je i dalje loše. DNS hoće i može da obezbijedi da imaju dobar život, da ne misle samo na račune i lijekove i da treće doba provode u radosti sa svojim porodicama, a ne u brigama. Zato je glas za DNS, glas za prosječnu penziju od 1000 КM u naredne četiri godine – naglasio je Nešić.

Predsjednik DNS je dodao da u politici nema ništa snažnije od ideje kojoj je došlo vrijeme.

-U Republici Srpskoj je došlo vrijeme za promjene. Кod građana je sazrela svijest da nam je neophodna promjena politike, promjena sistema, promjena odnosa prema ljudima. Republika Srpska je sačinjena od pristojnih, poštenih, radnih i vrijednih ljudi. DNS je stranka koja je u koaliciji sa tim ljudima. I to je koalicija zasnovana na obostranom poštovanju. Mi poštujemo volju i mišljenje naroda, a ljudi poštuju što ih ne lažemo, ne obećavamo ono što ne možemo ispuniti, a što obećamo ispunimo – poručio je Nenad Nešić.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci