saopštenje za javnost

Nešić: Glas za DNS je glas za privredu i povezivanje, a ne za sukobe i podjele (FOTO)

„Glas za DNS je glas za privredu i povezivanje, za nove puteve, mostove, aerodrome i infrastrukturu. To smo pokazali da znamo da radimo. Dok drugi grade političke barijere DNS će ih rušiti i povezivati ljude“, rekao je kandidat DNS-a za člana Predsjedništva BiH, Nenad Nešić tokom posjete Brčkom, koje je obišao zajedno sa Radislavom Jovičićem, kandidatom za predsjednika Republike Srpske.


Nešić: Glas za DNS je glas za privredu i povezivanje, a ne za sukobe i podjele (FOTO)

Foto::DNS


Nešić je istako da više poslanika DNS-a u Narodnoj skupštini znači više glasova za izgradnju 1000 stanova za mlade bračne parove i i za nacionalne plate za majke četvoro i više djece.

-Treći put DNS-a je put ekonomski jake Republike Srpske koja ima godišnji rast od 5% i koja može osloboditi od poreza i doprinosa svakog privrednika koji zaposli 30 novih radnika. To je put koji će omogućiti Brčkom da bude prava tačka povezivanja i privredni centar koji na najbolji način koristi svoj položaj- naglasio je predsjednik DNS u Brčkom.

Radislav Jovičić, kandidat DNS-a za predsjednika Republike Srpske istakao je da DNS ima konkretan plan razvoja, a ne prazne priče.

-Glas za DNS je glas za 100 milona КM za subvencionisanje kredita za nabavku opreme i pokretanje biznisa. Mi moramo iskoristiti potencijale koje nam je Bog dao i podržati ljude koji žele da razvijaju privredu, a DNS ima i plan i kvalitetne kadrove za to – naveo je Jovičić.

Galerija slikaKomentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga