Saopštenje DNS-a

Nešić: Glas za DNS je glas za podršku domaćem i sigurnu budućnost

Demokratski narodni savez (DNS) oglasio se saopštenjem za javnost, koje prenosimo u cjelosti.


Nešić: Glas za DNS je glas za podršku domaćem i sigurnu budućnost

Foto: DNS


„Potkozarje je simbol vrijednog rada i dobrih domaćina. Podrška domaćem, podrška našim poljoprivrednicima i radnicima je ulaganje u sigurnu budućnost“, rekao je kandidat DNS za člana Predsjedništva BiH, Nenad Nešić.

Predsjednik DNS obišao je Potkozarje i razgovarao sa ljudima o uslovima za život i programu DNS za podršku domaćim proizvođačima.

„Čitav svijet trenutno govori o energetici i hrani dok se kod nas političari bave samo svojim stranačkim interesima. DNS je ozbiljna stranka kojoj je uvijek interes naroda iznad stranačkog interesa i stranka koja razumije ozbiljnost trenutka u kom se kampanja odvija. Zato mi pričamo o planu, o mjerama koje će dovesti do rasta BDP od 5%, prosječnih plata na 2000КM i penzija na 1000КM, i koje će povećati kupovnu moć stanovništva.“, istakao je Nešić.

Radislav Jovičić, kandidat DNS-a za predsjednika Republike Srpske istakao je da DNS ima realan plan za obnovu Republike Srpske, a ne prazne priče.

„Glas za Treći put DNS-a je glas za jedinstvo, za razvoj Republike Srpske i glas za ostanak naroda na našim ognjištima. Кonkrentim mjerama koje nudimo stvorićemo uslove da njive, koje su neiskorištene zbog nebrige aktuelne vlasti i jako lošeg odnosa prema našem seljaku, koji nas je hranio u toku rata i koji je sa nama rame uz rame stvarao i branio Republiku Srpsku, već sljedeće godine budu prepune domaćih plodova koje će hraniti i Srpsku, ali i region“ poručio je Jovičić.

Galerija slikaKomentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga