Saopštenje DNS-a

Nešić: Glas za DNS je glas da gradimo mostove i fabrike, a ne da kopamo rovove

Demokratski narodni savez (DNS) oglasio se saopštenjem za javnost, koje prenosimo u cjelosti.


Nešić: Glas za DNS je glas da gradimo mostove i fabrike, a ne da kopamo rovove

Foto: DNS


„Položaj Gradiške treba koristiti da se više i bolje radi i proizvodi za izvoz, da se sarađuje. Na žalost sada je Gradiška više poligon za odlaske nego motor razvoja. Glas za DNS je glas da gradimo mostove i fabrike, a ne da kopamo rovove“, rekao je kandidat DNS-a za člana Predsjedništva BiH, Nenad Nešić tokom posjete Gradišci zajedno sa Radislavom Jovičićem, kandidatom za predsjednika Republike Srpske.

Nešić je istakao da će mjere iz ekonomskog programa DNS omogućiti otvaranje 10000 radnih mjesta, ali i da fokus na ekonomiju ne znači zanemarivanje nacionalnih interesa već čvrst stav i u Sarajevu i u inostranstvu kada je Republika Srpska u pitanju.

Кandidat DNS-a za predsjednika Republike Srpske, Radislav Jovičić rekao je da taj plan znači izdvajanje 100 miliona КM za subvencionisanje kredita za pokretanje biznisa, ali i brigu o borcima i nacionalnim temama.

„Program DNS-a je nacionalno racionalan. To je program za one koji su branili i stvarali našu zemlju i za one koji je sada grade i koji su njena budućnost, a to su majke, to su mladi i to su svi naši radnici. Prosječna plata mora biti 2000КM i biće kada primjenimo sve naše mjere“, istakao je Jovičić.

Galerija slikaKomentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga