neusvajanjem rebalansa budžeta pojedini budžetski korisnici biće uskraćeni za lična primanja

Gacko: Načelnik bez većine, pao rebalans budžeta

Haos na sjednici gatačke skupštine danas je rezultovao padom rebalansa budžeta za koji načelnik Gacka Ognjen Milinković nije uspio obezbjediti većinu.


Gacko: Načelnik bez većine, pao rebalans budžeta

Jedan nezadovljni odbornik većine, Siniša Šuković nije došao na današnje zasjedanje. Takođe, odborniva DNS-a Jovana Kundačina je imala svoje zahtjeve vezano za rebalans koji nisu uvaženi.

Na primjedbe odbornika SNSD-a i SP-a da će neusvajanjem rebalansa budžeta pojedini budžetski korisnici biti uskraćeni za lična primanja, odbornici SDS-a i PDP-a su žustro reagovali uptužujući načenika Milinkovića i odbornike većine da ne zamjenjuju  teze i ne ucjenjuju odbornike opozicije jer je načelnik isključivo odgovoran da obezbjedi potrebnu većinu.

Odbornica SDS-a Jelica Bjeković je za naš portal izjavila da je “razočarana odnosom načelnika opštine i skupštinskog rukovodstva jer ne konsultuje sve odbornike oko rebalansa i sada traže da podrže isti jer je neozbiljno. Kako da opozicija podrži rebalans budžeta koji ima 700.000 KM više od prihoda PDV-a, a 410.000 KM deficita?”

-Ako načelnik nije u stanju da obezbjedi većinu neka podnese ostavku- rekla je Bjeković.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga