Funkcionerka DPS-a bi da protjera Vesnu Bratić: Nazad u Bileću pa tamo kako ste navikli
„Ministarko fašizma, nama multietnički i multivjerski sklad rušiti nećete! Draginja, Damir, Fatmir, Ervin i Nik su ogledalo građanske Crne Gore. Ono što vi nikada razumjeti nećete! Nazad u Bileću 4. februara, pa tamo, kako ste navikli! Ovo je Crna Gora svih nas“, napisala je Drpljanin na svom Tviter profilu, uz, iz konteksta izvučen, snimak izjave Bratićeve na sinoćnjem protestu zbog najave rušenja Vlade Crne Gore.

Bratićeva podijelila tu objavu na Tviteru, upitavši kako se zove to kada je sekretarka Alijanse žena DPS-a Lejla Drpljanin naziva „ministarkom fašizma“ i kada joj, kao građanki Crne Gore, sprema deportaciju.

„Uvaženi kolega Dritane Abazoviću, šta da očekuje srpski narod kasnije, ako im se već sada najavljuje traktorijada“, upitala je Bratić.

Podsjećamo, ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta, razočarana ponašanjem dijela parlamentarne većine, prozvala je sinoć nekoliko partija i pojedinaca.

„Da li vam je logično, racionalno da neko sada hoće da ruši ovu Vladu? Ljudima koji su izgubili izbore i ljudima koji su glasali za otimanje svetinja. Protiv čega je u suštini ovaj narod ustao. Da li će Draginja Vuksanović Stanković koja je rekla da nikada neće potpisati Temeljni ugovor, da li će ona koja će podržati takvu vladu potpisati Temeljni ugovor? Je li sramota? Ja sam dugo ćutala jer sam poštovala vladajuću većinu koja je glasala za mene. Da li vrhuška SNP-a misli da su oni veći, bolji i časniji ljudi od Zdravka Krivokapića? I da će oni sa Draginjom Vuksanović Stanković, Damirom Šehovićem, Ervinom Ibrahimovićem, Fatmirom Đekom, Nikom Đeljošajem potpisati Temeljni ugovor“, rekla je Bratić, nakon čega se prepoznatljiva DPS – SDP – SD mašinerija obrušila na nju.

Objavu Lejle Drpljanin „lajkovali“ su brojni funkcioneri partija opozicije poput Mustafe Pepića, Aleka Barovića, Milana Tičića, Nermina Bećirovića, Aleksandra Pavićevića, Andrije Klikovca, Danila Adžića, Nuesrta Kalača, Marka Rakočevića, Amine Cikotić, Mirka Stanića, a podrška je stigla i sa profila Građanske inicijative 21. maj, kao i bivšeg pljevljskog imama Samira Kadribašića.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga