izbori 2022.

Dodik: Aerodrom u Trebinju se mora uraditi

Savez nezavisnih socijaldemokrata održao je večeras tribinu pred trebinjskim kulturnim centrom. Milorad Dodik, kandidat ove stranke za predsjednika Republike Srpske, kazao je medijima da je aktuelna vlast učinila sve da ovaj grad postane ljepši, bolji i posjećeniji.


Dodik: Aerodrom u Trebinju se mora uraditi

Foto: Jadran Trebinje


Dodik je rekao da je prioritet u Trebinju napraviti aerodrom.

-Ono što moramo da uradimo jeste da napravimo taj aerodrom koji smo počeli sa Srbijom, da nastavimo da ojačavamo energetsku stabilnost čitave Republike Srpske, a centar toga je ovdje u Trebinju. Da u narednih nekoliko godina počnemo da gradimo auto-put od Trebinja prema Bileći, Foči, Višegradu i da ovdje pokušamo pomoći svakom čovjeku- izjavio je Dodik.

Luka Petrović, nosilac liste SNSD za za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici 9  kazao je da nakon 2. oktobra nastavljaju dalje započete projekte.

-Milorad Dodik i Željka Cvijanović su ljudi koji su ostavili iza sebe djela. Nemamo se čega stidjeti, ponosni smo na sva djela koja su ostvarena i mislimo da će taj tandem nastaviti i dalje da rukovodi  Republikom Srpskom- izjavio je Petrović.

Foto: Jadran Trebinje

 Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga