Demokrate: Priveden Goran Stanišić zbog sumnje da je kupovao lične karte za DPS
Podsjećaju, Stanišić je prema policijskoj evidenciji bezbjednosno interesantno lice protiv kojeg su 21. septembra 2017. godine Demokrate podnijele krivičnu prijavu, a kako dodaju, “suđenje nikako da se privede kraju do danas jer očito iza njega stoji određeni centar moći, a svakom je jasno koji”.

– Tom prilikom predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić, poslanik Boris Bogdanović i jedan dio članstva OO Demokrata Mojkovac bili su predmet brutalnog verbalnog napada od strane Gorana Stanišića, za kog se zna da je aktivista DPS Mojkovac i da je bezbjednosno interesantno lice – dodaju oni.

Stanišić je tada, kako ističu, između ostalog, zaprijetio da će baciti bombu na prostorije Demokrata u Mojkovcu.

 – U društvu Stanišića, odnosno u istom autu sa njim nalazili su se i još nekoliko lica bliskih DPS-u. Ovog puta međutim kriminalne aktivnosti neće pomoći DPS-u da putem krađe i prevare otme pobjedu slobodnim građanima Mojkovca, već će od večeras Mojkovac biti slobodan grad, a organizovana kriminalna grupa je  još jedan veliki korak bliže odlasku na smetlište istorije i suočavanju sa snagom pravne države – zaključuju oni.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga