Skip to main content

Brnabić: Obezbeđenje Vučića na maksimumu, glavni osumnjičeni van dometa službiBrnabić: Obezbeđenje Vučića na maksimumu, glavni osumnjičeni van dometa službi

Foto:Tanjug


Brnabićeva je naglasila da je obezbjeđenje predsjednika Srbije trenutno na maksimumu.

„Postoji nekoliko prstenova obezbeđenja oko predsednika Vučića. Momci koji su u neposrednom obezbeđenju verujem da bi u svakom trenutku dali život za njega“, rekla je Brnabićeva.

Ona je poručila da je Srbija zahvalna stranim partnerima sa kojima sarađuje i razmjenjuje informacije, između ostalih Evropolu, od kojeg je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije 14. januara i dobilo informaciju da je organizovana kriminalna grupa s ciljem atentata na Vučića, a na čijem je čelu vođa kavačkog klana Radoje Zvicer.

„Delimo informacije i borimo se da predsednik Vučić bude bezbedan“, izjavila je Brnabićeva za RTS.

Ona je naglasila da je oprez na granici maksimalno pojačan jer se vjeruje da će oni koji planiraju napad pokušati da u zemlju uđu iz inostranstva.

„Oni imaju svakako svoje jatake u Srbiji. Oni su pod direktnim nadzorom, ali ono što jeste meni problem – svi oni koji su glavni, a umešani u ovo, nisu u dometu naših bezbednosnih službi. Ja sam naravno najbezbednija kada jesu u dometu naših službi iako verujem u strane partnere“, rekla je Brnabićeva.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci