Skip to main content

Bilbordi podrške Vučiću osvanuli Bijeljini: Pomažu nas braća da Srpska bude jača
Pored velike fotografije predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića pobrojani su samo neki od projekata koji su njegovim zalaganjem i zalaganjem Vlade Srbije i drugih srpskih institucija, realizovani ili najavljeni za realizaciju u Republici Srpskoj: škole, bolnice, putevi, mostovi, vakcine, pomoć razvoju sporta.

Iza postavljanja bilborda stoji ,,Pokret za Bijeljinu“, potvrđeno je iz ove stranke.

„Ovo je mali gest zahvalnosti predsjedniku Vučiću i Srbiji za sva dosadašnja i buduća ulaganja u Republici Srpskoj, ali i snažna poruka da smo jedan, nedjeljiv narod koji živi na dvije strane rijeke Drine“, rekao je predsjednik ,,Pokreta za Bijeljinu“ Milenko Mitrović pojašnjavajući razloge postavljanja bilborda sa porukom zahvalnosti.

Podrska Vucicu iz Bijeljine 2

Pokret za Bijeljinu podržava Aleksandra Vučića u borbi za predsjedničke izbore u Srbiji i poziva sve Srbe u Srpskoj da 3. aprila glasaju za njega.

„Pored dosljedne podrške poštovanju Dejtonskog sporazuma u slučaju Republike Srpske, Srbija je na Vučićevu inicijativu, uvela Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave kao zajednički praznik svih Srba, te redovno obilježava stradanja srpskog naroda u Jasenovcu i Oluji“, zaključuje Mitrović.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci