Skip to main content

Ana Jež: „Saša Bursać je smjestio Pavloviću“
Ona je, gostujući u programu TV fejs, kazala da je Pavlović, sa kojim je, kako kaže, bila u prijateljskim odnosima, bio pod velikim pritiskom Saše Bursaća, koji vodi Gradski odbor SNSD-a u tom gradu.

„Prvi put kada ga nije poslušao našao se u problemu i pio je tablete za smirenje…Žalio se da ga boli glava…“, kazala je ona i navela da je izbornu kampanju prošle godine kao i fejzbuk objave Pavloviću ona radila,

Ona je odbacila da je imala ljubavnu vezu sa Pavlovićem, iako priznaje da je on bio zaljubljen u nju i to su, kako kaže, svi znali.

Odbacuje optužbe da je ona dala kompromitujuće fotografije Pavlovića, koje su procurile u javnost i zbog kojih je morao podnijeti ostavku.

Navodeći da je podnijela krivičnu prijavu protiv onih koji su nju optužili i to specijalnom tužilaštvu, jer tužiocima, kako je navela, u Prijedoru ne vjeruje.

Tvrdi da je i fizički napadnuta i da je prijavu podnijela protiv Saše Bursaća, Dalibora Pavlovića, Gorana Velalule i Ratka Grahovca.

„Tražila sam sama forenzičarsko vještačenje mog telefona, koji je i sada kod mene. Podnijela sam krivičnu prijavu protiv Pavlovića i ekipe! Smatram da je Saša Brusač nalogodavac toga“, kazala je ona i dodala da u telefonu ima 3.878 fotografija, kao i snimaka, među kojim ima i onih koji kompromituju mnoge ljude iz SNSD-a.

„Pokušala sam ranije da dođem do Dodika, Slala sam mu poruke i pokušavala preko njegove kćerke ali nisam uspjela. Htjela sam da ga obavijestim o stanju u našem odboru“, kazala je ona i navela da ne zna da li će i dalje biti jer će je, kako je rekla, možda isključiti nakon emisije.

Ana Jež je rekla da, iako je dugogodišnja članica SNSD-a, ne zna da li će izaći na prijevremene izbore koji su za par dana, ali zna da neće glasati za Slobodana Javora, kandidata SNSD-a za gradonačelnika Prijedora, koji je, kako je navela, poznat po tome što su mu propale vakcine protiv korone, da bi se zatim kompletan taj skandal svalio na jednu ženu, a on prikazao kao nevin…

„Osjećam gađenje prema stranci…  To je stranka koja gleda samo sebe! Smatraju da je Prijedor njihov“, kazala je Ana Jež iz Prijedora, koja je najavila da će do izbora u Prijedoru izaći još videozapisa…

„U pitanju su mnogo veći ljudi iz SNSD-a“, kazala je, između ostalog, Ana Jež tokom gostovanja u programu TV fejs.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare