Skip to main content

Udruženje „Djeca djeci“ i ove godine primjer humanosti i dobročinstva
Prema riječima organizatora, cilj ovog događaja je pomoć socijalno ugroženim učenicima i sugrađanima, kako bi i oni osjetili radost predstojećih praznika.

– Bazar će oba dana početi u devet časova ujutro, a biće održan na Gradskom trgu, u Dučićevoj ulici. Posjetioci će imati priliku da, po pristupačnim cijenama, kupe neku od zanimljivih kreacija i rukotvorina, koje su napravile vrijedne ruke naših đaka. Pripremamo i razna iznenađenja, a u subotu u 11 časova organizovaćemo i „face painting“ – kažu u Udruženju.

Napominju da će sav prihod, kao i prethodnih godina biti iskorišten u humanitarne svrhe.

– Naši sugrađani već sada mogu da se priključe našoj humanitarnoj akciji. U toku je prodaja stonih i zidnih kalendara za 2022. godinu. Naša djeca su osmislila i odštampala predivne kalendare sa natpisom i logom organizacije, a mogu da se kupe po cijenama od šest i sedam maraka – kažu u Udruženju „Djeca djeci“.

Kalendari, kažu, mogu da se kupe u prostorijama njihovog produženog boravka. Na ovaj način, podsjećaju, građani pomažu rad njihove organizacije, a samim tim i njihovim učenicima, kojima je neophodna materijalna podrška.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci