U Trebinju 23 novozaraženih, jedno preminulo
Radi se o 63 muškaraca i 96 žena, od kojih su 27 mlađe, 83 srednje i 49 starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, 41 osoba je iz Banjaluke, 23 iz Trebinja, 21 iz Bijeljine, 14 iz Doboja, šest iz Laktaša, pet iz Foče, po četiri iz Prijedora i Prnjavora, po tri iz Broda, Gradiške, Dervente, Кozarske Dubice, Petrova, Teslića, Čelinca i Šipova, po dvije iz Višegrada, Modriče, Srpca i Šamca i po jedna iz Bratunca, Zvornika, Кneževa, Кotor Varoša, Ljubinja, Milića, Novog Grada, Ugljevika i Šekovića.

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je 17 smrtnih slučajeva. Radi se o pet muškaraca i 12 žena, srednje i starije životne dobi od kojih su četiri osobe iz Prijedora, tri iz Banjaluke, dvije iz Bijeljine i po jedna osoba iz Gradiške, Istočne Ilidže, Istočnog Starog Grada, Кozarske Dubice, Prnjavora, Šamca, Trebinja i Ugljevika.

Do sada su u Republici Srpskoj potvrđeno 91.484 slučaja virusa korona, a preminulo je ukupno 5.326 osoba kod koje je potvrđen test na virus korona.

U Republici Srpskoj, testirano je ukupno 364 537 osoba.

Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 520, u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske 189, a u ostalim bolnicama 331. Na respiratoru je 47 osoba, 29 u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, 18 u ostalim bolnicama.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga