U nedelju počinje prvi novogodišnji turnir za mlade košarkaše u TrebinjuU nedelju počinje prvi novogodišnji turnir za mlade košarkaše u Trebinju

Novogodišnji turnir za mlađe pionire, uzrast 2009. godište i mlađi – Trebinje 2022“


Na turniru će nastpiti osam ekipa podijeljenih u dvije grupe, a mečevi će se igrati u dvije dvorane, u Sportskoj dvorani “Miloš Mrdić” i Školskoj dvorani Osnovne škole “Jovan Jovanović Zmaj”.

 U sportskoj dvorani OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” igraće ekipe iz A grupe, KK “Dubrovnik”, KK “Hercegovac” Bileća, KK “Čapljina” i OKK “Leotar”.

 Prvo kolo počinje u 9 časova.

-Vladalo je veliko interesovanje za učešće na ovom turniru. Nažalost ovaj put su izostale ekipe iz Nevesinja i Gacka koje se nalaze na odmoru, ali će turnir biti veoma kvalitetan. Tu će biti ekipe iz Hrvatske, Federacije BiH, RS i Crne Gore, a među njima i “Panter” iz Nikšića koji je proteklog vikenda učestvovao na veoma jakom ICB tunriu za mlađe kategorije u Beogradu.  Izabraćemo najbolju petorku turnira, najboljeg i najperspektivnijeg igrača ibiće to, ubjeđeni smo jedno lijepo druženje mladih košarkaša – kažu organizatori.

Turnir su, pored brojnih sponzora, podržali i košarkaški asovi sa ovih prostora, košarkaš beogradske Crvene zvezde Nikola Ivanović, Miljana Džombeta košarkaška reprezentativka BiH i košarkaš Leotara Božo Đurasović.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga