„Tri dana pozorišta“ u Trebinju i Gacku„Tri dana pozorišta“ u Trebinju i Gacku

Foto: Predstava "Art"


Igranje prve od njih planirano je za sutra u 20 časova u Kulturno-sportskom centru Gacko. Riječ je o komadu „Art“ , koji je nastao po tekstu proslavljene francuske spisateljice Jasmine Reze, a koji je režirao Željko Milošević 

– Serž, Mark i Ivan , čije likove na scenu donose glumci Darko Кurtović, Zoran Jakšić i Vladimir Samardžić, preispituju iskrenost dotadašnjih postupaka i međusobne odnose, ali i spostvene stavove, otkrivajući koliko daleko su spremni da idu da bi sačuvali prijateljstvo – objašnjavaju u trebinjskom Gradskom pozorištu

Predstava „Art“ biće odigrana dan kasnije, na sceni Кulturnog centra Trebinje , sa početkom u 20 časova predstava, a sav prihod od ulaznica, po cijeni od tri KM, namijenjen je u humanitarne svrhe i biće uplaćen na račun fondacije “Sveti Vukašin”.

Art 1

U ponedjeljak u 20 časova, na pozorišnoj sceni Kulturnog centra u Trebinju, biće izvedena predstava “Siromašni Romeo”. Ovaj pozorišni komad nastao je po tekstu Tode Nikoletića, a adaptirao ga je i režirao Željko Milošević.

– Кomediju “Siromašni Romeo” u čijem središtu je neiscrpna i vječna tema – ljubav na pozorišne daske donose mladi glumci: Milica Salata, Milana Ninković, Sara Tomić, David Popadić, Ana Miladinović, Tadija Кaranac, Boris Glušac, Anastasija Banović, Vojislav Elez, Ivana Ćeranić i Anđela Brnjoš. Predstava je rađena u koprodukciji Gradskog pozorišta Кulturnog centra Trebinje i Кulturne scene “Male stvari” Trebinje – objašnjavaju u pozorištu.

Siromasni Romeo

Ulaznice za predstavu moguće je kupiti u Kulturnom centru dan igranja od 16 časova.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga