Posebno priznanje za istraživanje arhivske građe u kategoriji filmskog stvaralaštva djece i omladine

Trebinjskim gimnazijalcima posebno priznanje na 8. Međunarodnom filmskom festivalu

Brojnim nagradama koje trebinjski gimnazijalci osvajaju na različitim takmičenjima i konkursima pridružila se još jedna. Dokumentarno-igrani film trebinjskih gimnazijalaca ,,Vlado“ osvojio je Posebno priznanje za istraživanje arhivske građe u kategoriji filmskog stvaralaštva djece i omladine na 8. Međunarodnom filmskom festivalu kratkog filma ,,Kratka forma“ , koji se održao u Gornjem Milanovcu.


Trebinjskim gimnazijalcima posebno priznanje na 8. Međunarodnom filmskom festivalu

Foto: Gimnazija Jovan Dučić


Za istu kategoriju selektovani su i filmovi iz Srbije,  Švedske, Grčke, Hrvatske, Španije, Portugala, Sjeverne Makedonije i Južne Koreje. Festivalu i proglašenju pobjednika prisustvovali su Vojislav Elez i Marko Mirdinja, dio trebinjske sedmočlane filmske ekipe, i njihov mentor Veselinka Kulaš, koji su posebno srećni zbog festivalskog filmskog priznanja osvojenog u takvoj konkurenciji.

 

Ekipu čine:  Romana Roganović, Zoja Perović, Milica Ilić, prošlogodišnji učenici Gimnazije, Katarina Janković, prošlogodišnja učenica Muzičke škole, maturanti Gimnazije Jelena Đerković, Vojislav Elez i Marko Mirdinja, te Veselinka Kulaš, profesor srpskog jezika i književnosti.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga