Trebinjci uplovili u Novu godinu uz pjesme Ane Bekute (FOTO/VIDEO)Trebinjci uplovili u Novu godinu uz pjesme Ane Bekute (FOTO/VIDEO)

Ana Bekuta/Foto: Jadran Trebinje


Lijepo vrijeme i dobra zabava izmamili su na gradski trg brojne ljubitelje narodne muzike, koji su uglas pjevali pjesme Ane Bekute, a slavljeničku atmosferu dodatno je uljepšao vatromet. Bekuta je publici poželjela zdravlje, sreću i veselje.

Gosti iz susjednih zemalja nisu krili oduševljenje Trebinjem, a želje su, uglavnom svima iste – dobro zdravlje i blagostanje.

– Mi smo iz Šabca došli u Trebinje da dočekamo Novu godinu. Iskreno rečeno, volimo ovaj grad i zato smo se odlučili da ovdje proslavimo praznik. U novoj godini bih poželjela samo dobro zdravlje i mir u svijetu – kaže Šapčanka Biljana Jeličić.

Sneža Livada iz Beograda kaže da se u Trebinju na koncertu Ane Bekute posebno lijepo provela, bez obzira na to što u svome gradu može često da je sluša.

– Fenomenalno se ovdje provodim. Divno je, sve je lijepo. I ljudi, i muzika, i atmosfera, i sve. Vrijeme je kao da smo na moru i kao da je proljeće. Od 2022. očekujem da nam donese dobro zdravlje i da se mnogo više družimo. Očekujem i mnogo nekih lijepih trenutaka, putovanja, da smo svi na okupu i da nas je više – poručuje ona.

Trebinjka Tamara Šišić uživala je, kaže, u odlično organizovanom dočeku, a raduje je što su u Trebinje stigli gosti sa svih strana.

– Čitaocima vašeg portala želim sve najljepše u novoj, 2022. godini. Mnogo zdravlja, sreće, uspjeha i da nam bude bolja i uspješnija svaka koja nam dolazi – kaže Tamara.

U koncertu i u dočeku na otvorenom uživao je i Trebinjac Nemanja Glogovac.

– Ana Bekuta lijepo pjeva, vrijeme je lijepo, dobro se provodimo. Želim da u 2022. ima što manje korone, da bude sve veselije i bolje i da se narod više druži – poručuje naš sagovornik.

Noć prije, na gradskom trgu nastupio je „Tropico band“ koji je zagrijao Trebinjce i pripremio ih za proslavu novogodišnje noći.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga