Skip to main content

Tamindžija: „Uz prihode HET-a i Grada Trebinja vjerujem da će bazen biti samoodrživ“
-Ovaj impozantni kompleks, na koji su Trebinjci decenijama čekali, biće na dobrobit ne samo građana Trebinja i Hercegovine, nego i cijele RS. Ovim će biti zaokružena cjelokupna turistička ponuda našeg grada jer će zatvoreni bazen, osim za takmičenja i pripreme sportista, biti na usluzi i najzahtjevnijim turistima, rekreativcim, ali i licima sa invaliditetom – rekao je Ilija Tamindžija, izvršni direktor za proizvodnju i tehničke poslove Hidroelektrana na Trebišnjici za Radio Trebinje.

Zatvoreni bazen

Radovi na zatvorenom bazenu u Trebinju počeli su u martu 2017.godine, a glavni krivac za probijanje roka izgradnje je olujno nevrijeme koje je u februaru 2019. pričinilo veliku štetu na krovu objekta.

Tamindžija je objasnio da je sve troškove  štete,  snosio izvođač radova (banjalučki “Integral” i “Integra inženjering” i  “Herc gradnja”  iz Bileće), te da HET nije imao nikakva dodatna izdvajanja.

Ono što priču oko  bazena prati još od početka izgradnje je pitanje samoodrživosti.
–Vjerovatno ćemo mi odobriti dodatna sredstva i zajedno sa gradom vjerujem da ćemo iznaći mogućnosti da objekat bude održiv- objasnio je Tamindžija.

Kompleks sadrži glavni bazen, bazen za rasplivavanje i rekreaciju, fitnes centar, prodavnicu sportske opreme i hotel koji će u narednom periodu biti iznajmljeni zainteresovanim ponuđačima, čime će se osigurati dodatni prihodiKomentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci