Sutra humanitarni bazar Udruženja „Djeca djeci“Sutra humanitarni bazar Udruženja „Djeca djeci“

Foto: Jadran Trebinje


Prema riječima organizatora, cilj ovog događaja je pomoć socijalno ugroženim učenicima i sugrađanima, a Trebinjci će kupovinom različitih rukotvorina, izrađenih od strane učenika i prijatelja Udruženja, moći da daju svoj doprinos.

– Bazar će oba dana početi u devet časova ujutro, a biće održan na Gradskom trgu, u Dučićevoj ulici. Pripremamo i razna iznenađenja, a u subotu u 11 časova organizovaćemo i „face painting“ – kažu u Udruženju.

Napominju da će sav prihod, kao i prethodnih godina biti iskorišten u humanitarne svrhe.

– Naši sugrađani već sada mogu da se priključe našoj humanitarnoj akciji. U toku je prodaja stonih i zidnih kalendara za 2022. godinu. Naša djeca su osmislila i odštampala predivne kalendare sa natpisom i logom organizacije, a mogu da se kupe u prostorijama produženog boravka, po cijenama od šest i sedam maraka, svakim radnim danom od 10 do 15:30 časova  – kažu u Udruženju „Djeca djeci“.

Na ovaj način, podsjećaju, građani pomažu rad njihove organizacije, a samim tim i njihovim učenicima, kojima je neophodna materijalna podrška.

Ova organizacija realizovala je i akciju „Paketić za moga druga“ u kojoj je prikupljeno oko 50 paketića, kojima će obradovati mališane.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga