Prodavnica „Treća dob“ ponovo posvađala Vukanovića i Agrarni fondProdavnica „Treća dob“ ponovo posvađala Vukanovića i Agrarni fond

Vukanović smatra da ova prodavnica nema nikakvu funkciju „osim da manipuliše penzionerskom populacijom“.

–  Žele da se na taj način prikaže kako Trebinje prvo u RS, BiH i regionu, brine o penzionerima, tako što su im otvorili prodavnicu na autobuskoj stanici, koja ima deset kvadrata površine, a koja najčešće ima dva, tri proizvoda i to malo bibera, praška za pecivo, džema i tjestenine. Onda kada ih „stisnemo“ bude čak deset proizvoda. Ubace malo krompira, luka, brašna i šećera, ali sve je to vrlo ograničeno . Vrijeme je pokazalo da prodavnica nije ispunila očekivanja i namjere – poručuje Vukanović.

Sa druge strane iz Agrarnog fonda Vukanovićeve kritike okarakterisali su kao „rijaliti priču koja služi za zabavu naroda“.

– „Treća dob“ je samo jedna od devet djelatnosti kojima se bavi Agrarni fond i u skladu sa potrebama za obavljanje ovako velikog broja djelatnosti ni smo zaposlili onoliko radnika koliko je potrebno za nesmetano funkcionisanje ustanove, a u skladu sa sistematizacijom. To znači da poljoprivredni inženjeri, pravnici, ekonomisti i svi drugi zaposleni imaju svoje radne zadatke koje svakodnevno izvršavaju i ne mogu biti premještani na druga radna mjesta da bi ih popunjavali, kako ste Vi pokušali da predstavite javnosti, jer bi u tom slučaju kasnili njihovi redovni poslovi. Nije ni prirodno da jedan poljoprivredni inženjer radi u našem prodajnom objektu, složićete se sa nama?  – stoji u saopštenju Fonda.

Dodaju da prodavnica radi od ponedjeljka do subote u prvoj smjeni, jer im, kako tvrde, u popodnevnim časovima kupci dolaze samo sporadično.

– Utvrdili smo da zbog racionalizacije troškova i organizacije rada nema potrebe da prodavnica radi u popodnevnin časovima. I to funkcioniše bez problema – navode u Fondu.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga