Slijedi opremanje

Pogledajte kako izgleda novi Dnevni centar Udruženja „Sunce nam je zajedničko“ (FOTO)

Izgradnja Dnevnog centra namijenjenog Udruženju roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama „Sunce nam je zajedničko“ iz Trebinja privedena je kraju. Donji sprat objekta potpuno je završen, a riječ je o prostoru od 460 kvadrata, koji ima tri odvojena, a istovremeno povezana bloka.


Pogledajte kako izgleda novi Dnevni centar Udruženja „Sunce nam je zajedničko“ (FOTO)

Foto: Udruženje „Sunce nam je zajedničko“


-Sada nam slijedi opremanje novog Centra. Imamo obećanja od određenih privrednika iz Trebinja, međunarodnih organizacija, kao i institucija RS da će nam obezbijediti dio opreme. Takođe ćemo iskoristiti dio opreme i mašina koje posjedujemo u sadašnjem Centru. Radujemo se i nestrpljivo čekamo prelazak u naš novi Centar, gdje će naša djeca i omladina imati svoj kutak, svoje mjesto pod Suncem. Hvala svima koji su nam omogućili da imamo ovakav Centar – objavljeno je na zvaničnoj Fejsbuk stranici Udruženja.

Izgradnja Dnevnog centra počela je krajem 2020. godine. Novac za prvu fazu radova prikupljen je u humanitarnoj akciji „S ljubavlju hrabrim srcima“, dok je ostatak finansirao Grad Trebinje.

Izgradnja dnevnog centra više puta je bila tema u medijima i u javnosti zbog kašnjenja radova, do čega je, kako su nadležni tada objasnili, došlo zbog problema sa prvobitno odabranim izvođačem, koji je kasnije promijenjen.

Novi objekat, omogućiće korisnicima ovog  centra bolje uslove za rad i boravak.

Galerija slikaKomentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga