Trebinje

Petrović: Urušavajući moje ime, Vukanović pokušava da zavlada Hercegovinom

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Trebinje Luka Petrović izjavio je da je „on najveća opsesija i smetnja narodnom poslaniku Nebojši Vukanoviću, koji pokušava da zavlada Hercegovinom urušavajući njegovo ime“.


Petrović: Urušavajući moje ime, Vukanović pokušava da zavlada Hercegovinom

Foto: RTRS


-Poznata je retorika Nebojše Vukanovića. Njegova najveća smetnja i opsesija je Luka Petrović jer on urušavajući moje ime, ličnost, diplomu i karijeru pokušava da sebe, koji nema ni karijeru, ni diplomu, ni nikakvo djelo iza sebe, stavi u prvi plan i zavlada Hercegovinom, a jedino po čemu se ističe su egoizam, laži koje širi i negativne misli i energija – istakao je Petrović za Srnu, a prenosi RTRS.

Komentarišući Vukanovićevu izjavu da je Petrović kriv za sve probleme u javnim institucijama, te da su nosioci javnih funkcija Petrovićeve žrtve, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Trebinje je naglasio da je Vukanovićev jasan cilj – „što više mandata koje ne može dobiti ako ne sruši svoje protivnike, jer sam nema nikakvog programa, kvaliteta, niti djela iza sebe“.

On smatra da će Vukanović i „dalje reagovati na način kao što je navikao, da zabavlja, da bude duhovit i da iznosi poluinformacije“.

Podsjetimo, Lista za pravu i red Nebojše Vukanovića podnijela je danas Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju krivične prijave protiv direktora Opštih bolnica Trebinje i Foča, zbog negativnog revizorskog izvještaja koji je, kako navode, utvrdio brojne nepravilnosti i zloupotrebe. Vukanović je tom prilikom rekao da je direktor trebinjske Bolnice Nedeljko Lambeta „žrtva Luke Petrovića čovjeka koji je sve osmislio“.Komentari

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Tvoje ime je negacija svega čestitog u Hercegovini. A šta će kome vlast nad opljačkanom i ruiniranom oblašću. Kojoj si ti dohakao. Hercegovina je Donbas balkanski, bez ijedne ispaljene granate.

Prvi reket Hercegovine..Ciganki bi djete uzeo da moze..


Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga