Skip to main content

Petomjesečna beba iz Trebinja helikopterom prevezena na UKC RSPetomjesečna beba iz Trebinja helikopterom prevezena na UKC RS

Foto: Ilustracija


Iz Helikopterskog servisa potvrđeno je za Srnu da su zahtjev Bolnice Trebinje dobili u poslijepodnevnim časovima i da su odmah nakon dobijenog poziva i uobičajene procedure razmjene podataka između ljekara, poletjeli ka Trebinju na izvršenje vazdušnog medicinskog transporta.

I u novoj 2022. godini, pripadnici Helikopterskog servisa RS navode da su i dalje u dvadesetčetvoročasovnom dežurstvu za potrebe vazdušnog medicinskog transporta.

Iz ovog servisa navode i da, zajedno sa ljekarima specijalistima iz UKC RS, organizovano i profesionalno uvijek stoje na raspolaganju za sve pozive za pomoć iz svih dijelova Republike Srpske, radi što bržeg i efikasnijeg zbrinjavanja svih pacijenata kojima je vazdušni medicinski transport garancija bržeg i uspješnijeg liječenja.

Pripadnici Helikopterskog servisa RS ističu da su naročito ponosni što u ovakvim situacijama, kao što je današnji međuhospitalni transport bebe, mogu svojim angažovanjem da pruže podršku građanima RS u kratkom vremenskom roku, čime neprestano dokazuju da su istinski servis svih stanovnika Srpske.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci