pu trebinje

Otkriven identitet Trebinjaca kod kojih je pronađeno više od 30 kg marihuane

Trebinjci S.S. i N.S. u toku večeri biće predati Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju, zbog sumnje da su počinili krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga“. Policija je u njihovim automobilima pronašla 32, 6 kg marihuane.


Otkriven identitet Trebinjaca kod kojih je pronađeno više od 30 kg marihuane

-Policijski službenici su na magistralnom putu Trebinje – Ljubinje – Stolac, u mjestu Ćukovci, opština Ljubinje, izvršili operativnu-taktičku mjeru i radnju – opservaciju sa zasjedom kojom prilikom su zaustavili dva vozila: jedno teretno vozilo marke „Nissan“ kojim je upravljalo lice inicijala S.S. iz Trebinja i jedno putničko vozilo marke „Volkswagen“, tip „Passat 8“ kojim je upravljalo lice inicijala N.S. iz Trebinja.
U cilju dokumentovanja krivičnog djela „Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga“ izvršen je pretres vozila, kao i kuća i pomoćnih prostorija koja koriste lica inicijala S.S. i N.S. Radnjom pretresanja iz putničkog automobila marke „Volkswagen“, tip „Passat 8“, pronađeno je i privremeno oduzeto 30 pakovanja zeljaste biljne materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu, ukupne težine 32,600 kg- saopšteno je iu PU Trebinje.
Oba lica će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, u toku večeri, biti predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju.

Nezvanično, slobode su lišeni Nemanja i Stefan Spaić.

 Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga