Osvijetljeni svi prilazi TrebinjuOsvijetljeni svi prilazi Trebinju

Prilaz Trebinju-Foto: Nezavisne novine


-Postavljena je LED rasvjeta visokog lumena, čime smo završili osvjetljivanje prilaza gradu, nakon što su prethodno završena postavljanja rasvjetnih tijela do skretanja za ‘Grad sunca’, uz put za Ljubinje i Mostar, a rasvjeta na putu ka Dubrovniku i Herceg Novom je u cijelosti zamijenjena LED sijalicama- objašnjava Mirko  Ćurić, gradonačelnik Trebinja.

Vrijednost izvedenih radova je oko 70.000 maraka, a u narednom periodu slijedi promjena postojećih rasvjetnih tijela i u gradskim naseljima.

-Već je počela promjena u naselju Mokri Dolovi, a slijede radovi u Gučini i u Gorici – na Nikšićkom putu. Biće sanirana i postojeća rasvjeta od pumpe u naselju Vinogradi do skretanja ka gradskoj kapeli“, dodaje Ćurić, pojašnjavajući da će se sve raditi etapno, naselje po naselje, ulicu po ulicu, a u skladu sa mogućnostima gradskog budžeta-kaže Ćurić.

Prema njegovim riječima, osim radnika i korpi „Elektrohercegovine“, od sada će na raspolaganju biti i korpa preduzeća „Radnik“, koju je ovo preduzeće nedavno nabavilo, kako bi se i kvarovi i svi ostali poslovi na visinama radili brže.

-To podrazumijeva i brže rješavanje problema s javnom rasvjetom – dodao je Ćurić i poručio građanima da kada uoče da ne radi javna rasvjeta u njihovim ulicama ili bilo kakav drugi problem to mogu da prijave savjetima mjesnih zajednica koji će ih dalje prosljeđivati nadležnima u Gradskoj upravi.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga