Od grada 30 000 KM za 12 gradskih udruženjaOd grada 30 000 KM za 12 gradskih udruženja

Foto:Grad Trebinje


Snežana Misita, predsjednik Udruženja porodica sa problemom steriliteta „Bebe“ Trebinje  je istakla da će ovo udruženje  dobijenim sredstvima kupiti reagense za bolnicu.

-Veliko hvala Gradskoj upravi, Bolnici Trebinje i posebno laboratoriji koja nam radi besplatno analize za vantjelesnu oplodnju. Gradska uprava je našem udruženju uvijek bila podrška i uvijek su pokazivali da im je porodica na prvom mjestu. Trebinje je jedina lokalna zajednica na području RS koja izdvaja sredstva za jedan besplatan postupak vantjelesne oplodnje po porodici i na to sam veoma ponosna- kaže Misita.

Miroslav Andrić, predsjednik Udruženja amputiraca Trebinje, izrazio je zahvalnost Gradskoj upravi i gradonačelniku na ukazanoj podršci.

-Zadovoljni  smo jer ovim sredstvima možemo da obezbjedimo nabavku ortopedskih pomagala koja nisu pristupačna svima- kazao je Andrić.

Prema riječima gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića, udruženja su za sredstva aplicirala putem javnog poziva.

-Svaki zahtjev koji je ispunjavao uslove iz javnog poziva smo podržali. U narednom periodu očekujemo realizaciju ovih projekata. Ali i poruka koju smo danas poslali je da gdje god nedostaje sredstava, a da mi budemo u mogućnosti kao Grad, sigurno ćemo izaći u susret-rekao je gradonačelnik Trebinja.

Grad Trebinje pruža kontinuiranu podršku udruženjima građana koja se bave pitanjima zdravstveno-invalidske zaštite, njihovim projektima i inicijativama.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga