Milan Zurovac darovao 24 božićne pečenice za socijalno ugrožene porodice iz Trebinja
Božićna pečenica ove godine će biti na trpezi 24 višečlane porodice iz Trebinja, koje su u stanju socijalne potrebe, zahvaljujući Milanu Zurovcu iz Nevesinja.
Milan je sa svojom porodicom  i ranijih godina božićnom veselicom uveseljavao brojne porodice u Nevesinju, Bileći, Novom Goraždu i Foči. Kaže da je ova njegova ideja i želja da pomogne zapravo Božija volja.

-Jedini motiv koji imam je to što me ovo čini srećnim i od Boga je dar da sam u mogućnosti da pomognem. Kada pomislim da ima ljudi koji ne mogu sebi da obezbjede doručak i kada znam da neko na Bozić ujutro doručkuje od mene, to ne može da se objasni-kaže Zurovac.

Sveštenik Miroslav Ratković koji je, dok je služio u Nevesinju, bio paroh porodici Zurovac kaže da dobro poznaje ove humaniste i zna koliko su oni pomagali kada god su mogli.

-Milan to skromno kaže, ali ja znam da je dosta pomagao cijelu Hercegovinu, a najviše Nevesinje. Zato kažem neka bude Bogom blagosloven svaki njegov korak ka dobru i za dobro- kaže Ratković.
zurovac

Iz Centra za socijalni rad u Trebnju iskazali su zahvalnost ovom dugogodišnjem humanitarcu koji je, svojim nesebičnim gestom razumjevanja, podrške i humanosti, radost praznika unio u domove socijalno ugroženih višečlanih porodica iz Trebinja.

-Trebinjski Centar za socijalni rad je ove godine, uz podršku Grada Trebinja, za 24 višečlane porodice podijelio jednokratne novčane pomoći u iznosu od 100KM -rekao je direktor trebinjskog Centra za socijalni rad, Zoran Anđušić.

Prema evidenciji Centra u Trebinju je socijalno ugroženo oko 50 višečlanih porodica .
pečeniceKomentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga