Skip to main content

Milan Zurovac darovao 24 božićne pečenice za socijalno ugrožene porodice iz Trebinja
Božićna pečenica ove godine će biti na trpezi 24 višečlane porodice iz Trebinja, koje su u stanju socijalne potrebe, zahvaljujući Milanu Zurovcu iz Nevesinja.
Milan je sa svojom porodicom  i ranijih godina božićnom veselicom uveseljavao brojne porodice u Nevesinju, Bileći, Novom Goraždu i Foči. Kaže da je ova njegova ideja i želja da pomogne zapravo Božija volja.

-Jedini motiv koji imam je to što me ovo čini srećnim i od Boga je dar da sam u mogućnosti da pomognem. Kada pomislim da ima ljudi koji ne mogu sebi da obezbjede doručak i kada znam da neko na Bozić ujutro doručkuje od mene, to ne može da se objasni-kaže Zurovac.

Sveštenik Miroslav Ratković koji je, dok je služio u Nevesinju, bio paroh porodici Zurovac kaže da dobro poznaje ove humaniste i zna koliko su oni pomagali kada god su mogli.

-Milan to skromno kaže, ali ja znam da je dosta pomagao cijelu Hercegovinu, a najviše Nevesinje. Zato kažem neka bude Bogom blagosloven svaki njegov korak ka dobru i za dobro- kaže Ratković.
zurovac

Iz Centra za socijalni rad u Trebnju iskazali su zahvalnost ovom dugogodišnjem humanitarcu koji je, svojim nesebičnim gestom razumjevanja, podrške i humanosti, radost praznika unio u domove socijalno ugroženih višečlanih porodica iz Trebinja.

-Trebinjski Centar za socijalni rad je ove godine, uz podršku Grada Trebinja, za 24 višečlane porodice podijelio jednokratne novčane pomoći u iznosu od 100KM -rekao je direktor trebinjskog Centra za socijalni rad, Zoran Anđušić.

Prema evidenciji Centra u Trebinju je socijalno ugroženo oko 50 višečlanih porodica .
pečeniceKomentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci