Zdravstvo

Koji gostujući specijalisti ordiniraju u trebinjskoj Bolnici do kraja septembra?

Specijalista hirurgije Goran Vasić iz KBC „Dragiša Mišović“ iz Beograda ordiniraće u Bolnici Trebinje 23. septembra, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove. On će obavljati laparoskopske operativne zahvate žučne kese, a pacijenti o njegovom dolasku dodatno mogu da se informišu na broj telefona 059/223-755, lokal 116 ili 161.


Koji gostujući specijalisti ordiniraju u trebinjskoj Bolnici do kraja septembra?

Bolnica Trebinje/FOTO: Jadran Trebinje


Istoga dana u Bolnici će ordinirati i Aleksandar Knežević, specijalista neurohirurgije iz UDK „Tiršova“ iz Beograda, koji će obavljati specijalističke preglede u hirurškoj ambulanti. Više informacija pacijenti mogu da dobiju na telefon 059/223 – 755, lokal 161 ili 116.
Specijalista pedijatar – gastroenterolog iz Mostara Teo Tomić, 30. septembra obavljaće ultrazvučne preglede kukova za bebe i to u ultrazvučnom kabinetu pored šaltera za naplatu participacije.  Više informacija na broj 065/621-057.
U Bolnici navode da se, iz tehničkih razloga, otkazuje dolazak dr Milana Špurana, spec. gastroenterologa iz Beograda, a o njegovom narednom dolasku pacijenti će biti blagovremeno obaviješteni.


Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga