Dan Republike: Svečana kolona prošla trebinjskim ulicama (FOTO/VIDEO)Dan Republike: Svečana kolona prošla trebinjskim ulicama (FOTO/VIDEO)

Svečana kolona vozila/Foto: Jadran Trebinje


Na ovaj način Trebinjci već godinama obilježavaju Dan Republike Srpske.  

– Stvarao sam Republiku Srpsku i ovo mi mnogo znači, kao i svim borcima. Prvi put sam se priključio koloni, jer je ovo veliki jubilej. Nadam se da će ovako da se obilježava i naredih godina – rekao je za „Jadran Trebinje“ Slavko Savović.

Zamjenik gradonačelnika Trebinja Dražen Bošković rekao je da je ove godine zabilježen najveći broj učesnika u svečanoj koloni, povodom Dana Republike. 

– Obilježavamo 30 godina postojanja Srpske, što je na ponos i građanima Trebinja i svim građanima RS. Treba da težimo da se zajednički zalažemo i da kroz institucije RS, nju gradimo i da bude što stabilnija i da shodno tome imamo što više stanovnika. Želja nam je da mladi ostaju ovdje u Trebinju i u RS. Svake godine Dan Republike obilježavamo dostojanstveno. Treba svi da budemo složni i jedinstveni, jer jedino na taj način možemo učiniti Srpsku i boljom, i snažnijom, i funkcionalnijom – poručio je Bošković.

Obilježavanje Dana RS nastavlja se večeras od 19 časova na gradskom trgu, koncertom Danice Crnogorčević.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga