Ovo su djevojke čija je fotografija u “Barkama na Trebišnjici” obišla regionOvo su djevojke čija je fotografija u “Barkama na Trebišnjici” obišla region

Foto: Ustupljena fotografija


Dajana je neko ko posebnu pažnu pridaje fotografiji. Kaže, Trebinje je jednako lijepo kada se posmatra “golim okom” i kroz objektiv.

-Trebinje je za većinu do skoro bio prolazna stanica, a sada postaje žiža turističke ponude Republike Srpske, jer se u posljednjih nekoliko godina uzdigao kulturno, arhitektonski i konstantno nudi veći broj aktivnosti i sadržaja za koje je malo jedan vikend boravka. Govorim kao neko ko posebnu pažnju pridaje arhitekturi, fotografiji, aktivnom odmoru i zabavnim sadržajima kada je izbor destinacije za putovanje u pitanju. Smatram da ovaj grad nudi sve od navedenog i još mnogo više. Uskoro planiramo opet u posjetu, ali ovaj put na više dana-priča Dajana.

Spoj mediterana, srpske tradicije, dobrih ljudi, pravih domaćina, ukusne hrane i prijatne klime za Dajanu je dobitna kombinacija, zbog koje će se, kaže, uvijek vraćati u Trebinje. 

-Posebne pohvale za sve mlade, koji se vraćaju u svoje Trebinje i pronalaze način da ostaju ovdje čije se prisustvo osjeti i čini ovaj grad življim. Jedan od njih je Obrad Stanić koji će vas uvijek širokih ruku i još šireg osmijeha dočekati u svoju „Barku na Trebišnjici“. Ponuda koja je upotpunila turističku razglednicu grada i pokupila simpatije iz regiona, ali to iskustvo morate sami doživjeti, tu vam neću puno odati – zaključuje Dajana.
barka

Nikolina kaže da ju je plovidba barkom oduševila i pružila potpuno novi doživljaj Trebinja.

– Plovidba rijekom Trebišnjicom, za mene je bilo posebno iskustvo. Obilazak grada kulture sam doživjela iz druge perspektive i to je bila prava atrakcija. Trebinje je grad koji je prepun gostoljubivih i srdačnih ljudi i  sigurno ću se uvijek rado vraćati- rekla je Nikolina za “Jadran Trebinje”.

Za kraj razgovora Dajana i Nikolina poručuju: “Trebinje, vidimo se uskoro!”Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga