Prijave traju do ponedeljka, 26. decembra do 12:00 časova

Budite kreativni i maštoviti: Trebinje bira najljepši novogodišnji izlog

Povodom predstojećih novogodišnjih praznika Turistička organizacija Grada Trebinja organizuje akciju za izbor najljepšeg novogodišnjeg izloga pod nazivom „Novogodišnji kreativni kutak“.


Budite kreativni i maštoviti: Trebinje bira najljepši novogodišnji izlog

-Cilj akcije je motivacija vlasnika poslovnih objekata da iskažu svoju maštu i kreativnost, kako bi svi zajedno doprinijeli prazničnom raspoloženju u našem gradu-navode iz Turističke organizacije Trebinje.

Na ovaj poziv se mogu prijaviti zakupci ili vlasnici poslovnih prostora u Trebinju koji su u funkciji bez obzira na veličinu i vrstu, a moguće je prijaviti originalno i atraktivno uređen izlog ili površinu ispred poslovnog prostora.

Zainteresovani vlasnici ili zakupci poslovnih prostora svoj izlog mogu prijaviti tako što će navesti ime i prezime vlasnika ili zakupca poslovnog objekta, broj telefona i adresu i naziv objekta.

Prijave se vrše u prostorijama Turističkog info centra, ulica Jovana Dučića bb (pod Platanima), na broj telefona: 059/273-410,kao i na mejl: gotrebinje@gotrebinje.com

Prijave traju do ponedeljka, 26. decembra do 12:00 časova, a izlozi će se ocjenjivati u periodu od 27. do 29. decembra.

Službeni fotograf kojeg će angažovati Turistička organizacija Trebinje obići će i fotografisati sve prijavljenje lokacije, a komisija će odabrati 3 najljepša izloga.

Dodjela nagrada biće organizovana u subotu 31. decembra u 11:00 časova u prostorijama Turističkog info centra.

 Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga