Skip to main content

Za tri dana u Srpskoj 212 novozaraženih, 26 osoba preminuloZa tri dana u Srpskoj 212 novozaraženih, 26 osoba preminulo

Foto: Ilustracija


Prema mjestu prebivališta, 31. decembra 2021. godine, prijevljeno je 59 osoba iz Banjaluke, 17 iz Trebinja, 12 iz Bijeljine, po osam iz Doboja i Istočnog Novog Sarajeva, po šest iz Bileće i Prijedora, po četiri iz Dervente, Kozarske Dubice, Laktaša i Teslića, po tri iz Kneževa, Broda, Pala i Foče, po dvije iz Gradiške, Kotor Varoša, Modriče i Prnjavora i po jedna iz Višegrada, Mrkonjić Grada, Petrova, Sokoca i Čelinca.

Prvog dana 2022. godine prijevljeno je devet osoba iz Banjaluka, šest iz Bijeljine, četiri iz Laktaša, tri iz Gradiške i po jedna iz Zvornika, Lopara, Prijedora, Prnjavora, Ugljevika, Šipova i Mrkonjić Grada.

Drugog januara ove godine prijavljeno je 11 osoba iz Banjaluke, 10 iz Bijeljine i po jedna iz Broda, Kozarske Dubice, Kotor Varoša, Ugnjevika i Čelinca.

U posljednja tri dana, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je 26 smrtnih slučajeva. Radi se o 10 muškaraca i 16 žena, srednje i starije životne dobi od kojih su po četiri osobe iz Banjaluke i Gradiške, po dvije iz Kotor Varoša, Prnjavora i Prijedora i po jedna osoba iz Dervente, Doboja, Laktaša, Novog Grada, Šamca, Višegrada, Osmaka, Rogatice, Srpca, Teslića, Kozraske Dubice i Trebinja.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 94 231 slučaj virusa korona, a preminulo je ukupno 5 537 osoba kod kojih je potvrđen test na virus korona.

Republici Srpskoj, testirane su ukupno 375 564 osobe.

Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 378, u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske 150, a u ostalim bolnicama 228. Na respiratoru su 43 osobe, od toga 28 u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, a 15 u ostalim bolnicama.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci